Europeiska kommissionens logotyp

Jag kan inte logga in på mitt Epsokonto – vad ska jag göra?

Förvissa dig först och främst om att du verkligen har rätt inloggningsuppgifter och lösenord (se Glömt ditt användarnamn? eller  Glömt ditt lösenord?).

Obs! Du får inte ha flera Epsokonton, men om ditt Epsokonto har raderats kan du skapa ett nytt för dina framtida ansökningar. Vi kan ha raderat ditt Epsokonto i enlighet med våra regler för skydd av personuppgifter. Sammanfattningsvis raderar vi regelbundet följande konton:

• Epsokonton utan ansökningar och som är äldre än ett år.
  • Epsokonton med minst en ansökan där samtliga ansökningar uppfyller följande kriterier:
    • Du fanns med på en reservlista över godkända sökande och anställdes för minst ett år sedan.
    • Du fanns med på en reservlista över godkända sökande, men erbjöds ingen anställning och reservlistan har upphört att gälla.
    • Du blev inte godkänd i ett uttagningsprov som avslutades för över ett år sedan.

Du får bara ha ett Epsokonto och du kan uteslutas när som helst under ett urvalsförfarande om det framkommer att du har flera konton. Du kan kontakta oss om du är osäker.

Om du fortfarande inte kan logga in eller har glömt eller inte längre har tillgång till den mejladress som du uppgett i ditt Epsokonto, ska du kontakta oss. Om du skickar oss en kopia av ditt id-kort eller pass och en ny mejladress, kan vi ändra mejladressen i ditt konto.