Logo van de Europese Commissie

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Ga naar deze pagina en volg de instructies.

Wij sturen dan een e-mail met verdere aanwijzingen naar het e-mailadres van uw EPSO-account. U heeft 24 uur de tijd om uw nieuwe wachtwoord te activeren. Daarna is de link in het e-mailbericht niet meer geldig en moet u opnieuw een verzoek indienen om uw wachtwoord te wijzigen.

Kunt u na het opnieuw instellen van uw wachtwoord nog steeds niet inloggen, neem dan meteen contact op met EPSO.

Opgelet: EPSO of zijn medewerkers vragen u NOOIT om uw wachtwoord! Log alleen in via een beveiligde verbinding. U herkent zo'n beveiligde verbinding aan het hangslotje in de adresbalk van uw browser.