Europeiska kommissionens logotyp

Vad är ett Epsokonto?

Question categories:

Ett Epsokonto fungerar som ett elektroniskt arkiv för dina personuppgifter och ansökningar till Epsos urvalsförfaranden. Du kan skapa ett Epsokonto eller logga in på ditt konto från alla sidor på Epsos webbplats.

Epso använder också kontona för att skicka meddelanden till de sökande. Du bör därför gå in på ditt Epsokonto var tredje dag.

Innan du kan söka till ett förfarande uppmanas du att skapa ett Epsokonto om du inte redan har ett.

Du får bara ha ett Epsokonto som du ska använda för alla typer av urvalsförfaranden. Det är strängt förbjudet att ha fler än ett Epsokonto och du riskerar att uteslutas när som helst under ett urvalsförfarande om det framkommer att du har flera konton. Du kan kontakta oss om du är osäker.

För att skapa ett konto klickar du på länken Skapa ditt Epsokonto och fyller i de uppgifter som efterfrågas.

Dina person- och inloggningsuppgifter till ditt Epsokonto måste alltid vara aktuella.

Om Epso under ett pågående förfarande får reda på att du har skapat mer än ett Epsokonto riskerar du att uteslutas från förfarandet (se de allmänna bestämmelserna för allmänna uttagningsprov som finns som bilaga till meddelandet om uttagningsprov).