Gå til hovedindhold
Europa-Kommissionens logo

Hvordan kan jeg ændre personoplysninger i min EPSO-konto?

Question categories:

Klik på "Personoplysninger" i venstre side i din EPSO-konto, og følg instrukserne for at redigere dine personoplysninger.

Hvis du vil ændre efternavnet, fornavnet, kønnet, fødselsdatoen eller statsborgerskabet, kan du sende os en kort beskrivelse af din anmodning og en kopi af et officielt dokument, der dokumenterer det, du vil have ændret (dit pas, dit nationale ID-kort, en juridisk afgørelse eller lignende) i en e-mail til EPSO-PERS-DATA@ec.europa.eu. Når din anmodning er blevet godkendt af EPSO, vil ændringen fremgå af din EPSO-konto. Vær opmærksom på, at en anmodning om ændring af personoplysninger kan blive afvist, hvis du ikke indsender dokumentation inden for fem dage.

Godkendelsen af din anmodning kan tage flere dage, så vi beder dig undlade at sende den samme anmodning igen. Du skal ikke vente, indtil ændringen/ændringerne er valideret, men gå videre med din ansøgning/testreservation osv.

Du kan ikke kan ændre oplysningerne i din validerede ansøgning, men der bliver taget hensyn til ændringer af personoplysninger vedrørende dine validerede ansøgninger.